AI-frokost med Zacco og Cluster for Applied AI

 

AI-frokostwebinar: Sikring av data med fokus på verdiskapning, rettigheter og plikter

– Velkommen til GRATIS digitalt frokostseminar med Zacco og Cluster for Applied AI

I dagens digitale verden trenger alle organisasjoner, uansett størrelse, å forsikre seg om at de har riktig nivå på sine sikkerhetstiltak, slik at det skapes tillit (Digital Trust) både hos egne ansatte, partnere og kunder/klienter. Ikke bare er det viktig for å holde selskapets interne data, dets ansatte og klient-/kundedata trygge  det garanterer også merkevareanseelse. Videre kan det skape helt nye eiendeler og muligheter for virksomheten din. Derfor har Zacco et 360°-perspektiv på immaterielle verdier.

I dette webinaret vil vi ha fokus på strategier for vern og sikring av data og innovasjoner. Gjennom eksempler vil vi gå inn på hva som er juridisk holdbar sikring av forretningshemmeligheter, patenter og juridisk vern for innsamlet data.

Ta morgenkaffen med oss via Zoom og fyll hodet med kunnskap!

Disse møter du:

  • Stein Aamot – Patent Attorney
  • Claus Chr. Schmidt – European Patent Attorney
  • Jens Hermann Ruge – Attorney at Law
  • Geir Olav Dybwad – Regional Manager Cyber Security Norway/CISO Zacco Group


Har du spørsmål? Kontakt prosjektleder Marianne Bjerkman

TEMA:

Sikring av data med fokus på verdiskapning, rettigheter og plikter

NÅR:

6. oktober,  klokken 09.00-10.30

HVOR:

Zoom


Zacco er en moderne IP-konsulentvirksomhet med 150 års erfaring med innovativ tenkning. Siden 2016 har konsernet utvidet sin ekspertkompetanse til å omfatte tjenester innen Cyber Security og Secure Development, og hvert år siden har Zacco blitt kåret til “Scandinavian Firm of the Year”.

Cluster for Applied AI ledes og driftes av Smart Innovation Norway, som også leder den gullsertifiserte klyngen NCE Smart Energy Markets. Klyngens målsetning er å gjøre norsk næringsliv bedre rustet til å ta i bruk kunstig intelligens, gjennom åpen innovasjon, nettverkseffekter og kompetanseutvikling.