Smart vann-satsningen tas videre i 2022

– Vi skal se på smarte løsninger innen hele vann- og avløpsbransjen

Prosjektleder Anja Wingstedt er i gang med planleggingen av en ny webinarserie om Smart vann. – Vi fortsetter å fylle rollen som et kunnskapssenter innen sektoren, sier hun.

Anja Wingstedt
VELLYKKEDE SAMLINGER: Smart vann-webinarene som planlegges og ledes av Anja Wingstedt, fyller rollen som møteplass for kommuner, næringsliv og interesseorganisasjoner. Nå håper Wingstedt på innspill fra tidligere deltakere for å gjøre årets webinarserie så relevant som mulig. FOTO: Mari Kristine Buckholm

Smart vannhåndtering har et stort potensial både kostnads- og miljømessig. Det har Smart Innovation Norways satsing Smart vann gitt mange eksempler på de siste årene.


– Viktig med felles møteplass

Nå planlegger prosjektleder Anja Wingstedt en ny runde med webinarer, og hun ønsker å gjennomføre dem i tett samarbeid med nordiske kommuner, næringsliv og interesseorganisasjoner, som Norsk Vann og Vannforeningen.

– Smart Innovation Norway viderefører rollen som kunnskapssenter innen dette fagområdet, understreker hun og påpeker viktigheten av å ha en felles møteplass for kompetanseheving.

– Webinarene våre skal ha en slik funksjon. Deltakere som ikke samhandler ellers i året, kan møtes i vår regi og dele kunnskap, opprette kontakt og fortelle suksesshistorier, sier Wingstedt videre.

På webinarene deltar også representanter fra leverandør- og rådgiversiden. De presenterer nye løsninger, men kan også kartlegge behovene i markedet.

TA KONTAKT

Anja Wingstedt
Prosjektleder Smart vann
+47 458 82 878
Send e-post
Les mer på nettsiden til Smart vann

Anja Wingstedt
Prøver å skreddersy innholdet

Tidligere år har de årlige digitale samlingene for det meste handlet om smarte vannmålere. I 2022 ønsker Wingstedt å ta satsingen et nivå videre og fokusere på andre smarte løsninger innen hele vann- og avløpsbransjen.

– Vi ønsker derfor innspill fra tidligere deltakere om tema, prosjekter og fagfelt for smarte løsninger som de ønsker å høre mer om under de kommende webinarene, sier prosjektlederen.

Det er utarbeidet et spørreskjema som Wingstedt håper aktørene tar seg tid til å svare på slik at hun kan få en oversikt over hva behovet og ønskene i kommunene, næringslivet og interesseorganisasjonene er.

– Jeg håper mange benytter anledningen til å være med og sette dagsorden, sier Anja Wingstedt.

Webinarene i 2022 er planlagt i juni og desember.

Tilbakemelding kan gis direkte til anja.wingstedt@smartinnovationnorway.com eller ved å fylle ut vårt spørreskjema nedenfor senest søndag 27. mars